Регистрация и помощ стъпка по стъпка

Регистрация и помощ стъпка по стъпка

Регистрацията за предизвикателство (курс) става лесно, но за да няма колебания и да бъде достъпна до всеки, без значение от компютърните му умения, описваме я стъпка по стъпка тук.

Кликвате върху главното меню на „Профил“

 1. Кликвате върху главното меню на „Профил“.

Попълвате полетата на отворилия се прозорец

 1. В отвореното прозорче попълвате:
  1. Своя имейл – трябва да бъде имейл, който четете и до който имате достъп;
  2. Потребителско име – произволно предпочитано от вас име, по което системата ще ви разпознава. За улеснение на администрацията най-добре да бъде вашето собствено име, частта преди @ във вашия имейл или целия имейл.
  3. Парола – трябва да бъде сложна парола, което ще рече: да бъде повече от 8 знака, да има малки и главни букви, цифри и препинателни знаци. Chrome ще ви препоръча парола, най-добре използвайте нея. Няма нужда да я помните, Chrome ще ви я запише, ако се съгласите. Ако му нямате доверие или искате да ползвате системата от телефона си, най-добре си я запишете временно някъде, след което я унищожете. Забележка: използваните мейл, потребителско име и парола са само за нуждите на това описание и не работят на сайта, няма нужда да пробвате с тях ;-))

Попълвате сигурна парола

Ще се наложи да повторите (потвърдите) избраната парола.

Изписвате повторно паролата за сравнение

Ако искате да станете треньор, сложете отметката за да разберем и ние това. Да станете треньор, това означава не само да ползвате продуктите, но и да учите други хора как да го правят, а ние ще наблегнем на обучението ви като такъв. Препоръчваме да не бързате да се обучавате за треньор, преди сами да сте се убедили в качеството и ефективността на продуктите.

Ако искате това да бъде ваш бизнес, сложете отметка че искате да станете треньор

Не е грешка още сега да сложите отметка, че искате да станете треньор. Но го правете единствено ако действително искате да обучавате други хора или още от самото начало искате това занимание да стане ваш бизнес.

 1. След като сте попълнили всичко, кликвате върху бутона „Регистрирай“. Ще се появи нов прозорец – вашият засега почти празен профил. Това е индикация, че до тук всичко сте направили успешно.

Появява се нов прозорец – вашият засега почти празен профил

 1. Обърнете внимание дали горе вдясно стои „Howdy, потребителското ви име”, както е видно на изображенията тук. Това показва, че сте регистрирани и сте влезли успешно. Все още не може да влезете в никое предизвикателство.

Трябва да виждате горе вдясно своето потребителско име Ако не виждате горе вдясно своето потребителско име, кликнете „Вход“, запишете потребителското си име и парола в появилия се прозорец и кликнете върху бутона „Log In“.

Ако не виждате горе вдясно своето потребителско име, кликнете „Вход“, запишете потребителското си име и парола в появилия се прозорец и кликнете върху бутона „Log In“

На следващото изображение горе вдясно е видно, че сте влезли успешно в сървъра.

Горе вдясно е видно, че сте влезли успешно в сървъра

Все още не сте се регистрирали за никое предизвикателство. Преминете към следващата стъпка.

 1. Кликнете в менюто „Предизвикателства“. Това действие ще ви изпрати на страницата, в която са изредени всички предизвикателства (курсове).

Разгледайте страницата надолу, докато достигнете желано предизвикателство (курс). Кликнете върху неговата иконка или бутона “View More“.

 1. Разгледайте страницата надолу, докато достигнете желано предизвикателство (курс). Кликнете върху неговата иконка или бутона “View More“. Ще се отвори страница с по-подробна информация за вашия избор, както е показано в следващите няколко изображения.

Ще се отвори страница с по-подробна информация за вашия избор, както е показано в следващите няколко изображения

Ще се отвори страница с по-подробна информация за вашия избор, както е показано в следващите няколко изображения - второ

Ще се отвори страница с по-подробна информация за вашия избор, както е показано в следващите няколко изображения - трето

 

Ще се отвори страница с по-подробна информация за вашия избор, както е показано в следващите няколко изображения - последно

 1. Кликвате бутона “Buy Now”, оцветен на горното изображение с оранжев цвят. Разбира се, преди това може да разгледате учебната програма, да се запознаете с треньора и да добиете обща представа за курса. Когато кликнете бутона “Buy Now”, ще ви се появи следващата картинка.

Тук може да запишете някакви бележки към администратора или треньора и да преминете към поръчка

 1. Тук може да запишете някакви бележки към администратора или треньора и да преминете към поръчка. Предполага се, че сте се свързали предварително с треньора си и сте уточнили начините на плащане. Ако не сте, в полето за бележки към администратора може да споделите това и да оставите телефон за връзка и подходящо време да се свържем с вас. Когато сте готови с бележките, кликвате бутона “Place Order”. На екрана ще видите изображение, подобно на следващото.

На този етап трябва да изчакате.

 1. На този етап трябва да изчакате. Вашият треньор и/или администраторът на системата ще получи имейл, че сте се регистрирали за предизвикателство. Ако знае за вас, ще бъдете допуснат до предизвикателството/курса, за който сте се регистрирали и до други курсове, за които ще прецени, че ще са ви полезни. Ако не знае за вас, ще се свърже за да уточните начините на плащане и след плащането ще ви разреши достъп до обучението.
 2. Докато чакате, може да влезете в новосъздадения си профил и да допълните информацията, която желаете (например истинските ви имена). Тази информация не е задължителна и е единствено за удобство при администриране на услугата. Следват няколко изображения от примерен профил.

Примерен профил - 1

Примерен профил - 2

Примерен профил - 3

Примерен профил - 4

Примерен профил - 5 - последно изображение за профила

 1. Ако сте направили някакви промени в профила си, за да бъдат запомнени, кликнете бутона “Update Profile”. Ако не желаете, просто пропуснете тази стъпка.
 2. След като бъдете допуснати до обучението, по някакъв начин ще бъдете уведомени за това. Не се притеснявайте да затворите прозореца със сайта, ако правите нещо друго през това време.
 3. Когато решите да влизате, отваряте отново адрес https://online.galanto.com и влизате, като кликвате „Вход“. Предполага се, че сте спазили препоръката да запомните данните за вход в браузъра. Ако не сте, просто ги попълнете отново и кликнете “Log In”.

Когато решите да влизате, отваряте отново адрес https://online.galanto.com и влизате, като кликвате „Вход“

 1. В отворената начална страница на сайта отново трябва да виждате горе вдясно, че сте влезли в него.

В отворената начална страница на сайта отново трябва да виждате горе вдясно, че сте влезли в него

 1. Кликвате „Предизвикателства“ в главното меню и обхождате новоотворената страница до курса, за който сте се регистрирали.

Обхождате новоотворената страница до курса, за който сте се регистрирали

 1. Кликвате върху иконката му или върху бутона “View More”. Ще видите отново подробната информация за избрания курс. Не е необходимо да преминавате всеки път през горните стъпки, вече може да запишете този адрес във фаворитите на браузъра си (Favorites, Bookmarks, Отметки – в зависимост от браузъра и езика) и следващия път направо да отваряте курса. Може да гледате курса и в мобилната му версия от своя смартфон.

Не е необходимо да преминавате всеки път през горните стъпки, вече може да запишете този адрес във фаворитите на браузъра си (Favorites, Bookmarks, Отметки – в зависимост от браузъра и езика) и следващия път направо да отваряте курса

До самите учебни материали може да достигате като кликнете бутон “Continue” или като отворите учебната програма и изберете желания ден и урок.

 1. До самите учебни материали може да достигате като кликнете бутон “Continue” или като отворите учебната програма и изберете желания ден и урок. Ако вместо утвърдителния знак след времетраенето на урока виждате катинарче, значи не сте направили някоя от стъпките до тук и най-бързо ще бъде отстранен проблемът, ако се свържете директно с нас. Ако видите изображение вътрешна грешка в сървъра, вероятно е претоварен. Кликнете иконката за опресняване на браузъра или F5 и изчакайте малко.

Ако вместо утвърдителния знак след времетраенето на урока виждате катинарче, значи не сте направили някоя от стъпките до тук и най-бързо ще бъде отстранен проблемът, ако се свържете директно с нас

Ако видите изображение вътрешна грешка в сървъра, вероятно е претоварен. Кликнете иконката за опресняване на браузъра или F5 и изчакайте малко. 

 

 1. Достъпна в момента е и информация за треньора, изготвил курса в раздела „Треньор“.

Достъпна в момента е и информация за треньора, изготвил курса в раздела „Треньор“

 1. Чувствайте се свободни да пишете коментари към всеки урок или където има възможност за това, при първа възможност ще ви бъде отговорено.
 2. На следващото изображение виждате началото на едно от предизвикателствата.

Началото на едно от предизвикателствата.

 1. Имената на уроците от учебната програма в лявата секция на екрана могат да се скриват и отварят отново с малката оранжева стрелка, която се вижда до тях (според предпочитанията на всеки от вас).

Имената на уроците от учебната програма в лявата секция на екрана могат да се скриват и отварят отново с малката оранжева стрелка, която се вижда до тях (според предпочитанията на всеки от вас)

 1. В края на всеки урок има бутон “Complete”, който се вижда на следващото изображение. Желателно е като приключите с урока, да го кликнете. Това няма да ви попречи да гледате отново урока всеки път, когато пожелаете да го направите.

В края на всеки урок има бутон “Complete”, който се вижда на следващото изображение. Желателно е като приключите с урока, да го кликнете. Това няма да ви попречи да гледате отново урока всеки път, когато пожелаете да го направите

 1. И разбира се, пишете коментари. Те могат да окажат решаващо значение за другите участници и да им помогнете неочаквано много. Споделяйте свободно своите впечатления и мисли.

Споделяйте свободно своите впечатления и мисли.

 1. В края на всяко предизвикателство има бонус-уроци. Не ги пренебрегвайте!

В края на всяко предизвикателство има бонус-уроци. Не ги пренебрегвайте!

 1. Не се колебайте при всеки проблем, възникнал въпрос или желание да се свържете с треньора си. Той е готов да ви отговаря по всяко време 24/7, бъдете сигурни в това.
0 0 votes
Рейтинг
Абонирай се
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments